Monday Light

Postprocessed with Nik Color Efex Pro

Suscríbete y recibe información exclusiva

Suscríbete y recibe información exclusiva

fotografía - viajes - marketing - wordpress

Te has suscrito correctamente, gracias!

13 Comentarios

 1. Great shot, love the postprocessing!

 2. Mega !!!!! I love the hard b&w contrast

 3. Mmmm… el look general m’agrada molt, però no se si m’acaba de fer el pes l’excés de zones cremades, les entenc però potser dominen massa, no se… ara, això sí, m’encanta aquesta mena de suavitzat en les zones de grisos mitjos (cabell, pared de pedra) Com ho fas!!??

 4. Fantastic street shot with great post processing. Just excellent!

 5. Thanks for your comments!
  Hola Xavi,
  Jo sempre treballo amb el aperture i ja fa uns dies que estic probant el Nik Color Efex Pro que tinc instal·lat com a Plugin en el mateix Aperture!
  El difuminat es un d’aquest filtres,i n’hi ha un d’altre que es diu precisament con el títol de la foto “Monday Light” (es com he aconseguit aquestes textures en pared i cabells) , el B&N, el contrast, etc amb el Aperture.
  Salut!

 6. Great effect – really looks great with your subject – nicely done ;)

 7. Thanls JM for your comment!

 8. The black and white and the light is done just right to keep the focus – and create an atmosphere of action – we wonder where she is going, or where she has been…. The light blur on the street is perfect towards her dark silhouette.

 9. Thanks Framed and Shot for your comment!

 10. me encanta la composición, solo le encuentro un pero y es el que te apunta XaviH, casi preferiria un poco mas de detalle en el empedregado de la calzada, el resto me hechiza directamente.
  per cert, com vols els comentaris?, en castellá o catalá?, jo reialment soc de Valencia i a mes a mes la meua ortografia no es la mijor però crec que tot lo mon hauria de saber al menys llegir i una mica escriure la llengua de la seua terra, jo al menys ho intente ;-)

 11. Hola David, moltes gràcies pels teus comentaris, ja veig que sou dos els que coincidiu amb el tema del detall en el empedrat!
  Gràcies pel comentari!
  La meva llengua materna i amb la que em comunico habitualment es el català, de totes maneres el castellà també es llengua cotidiana y a internet faig el que puc amb l’anglès!

 12. Great shot!
  Nice composition and contrast.

 13. Thanks Kaminogoya!

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Suscribirse
Accede

Pin It on Pinterest