Elizabeth Gilbert sobre darle alas a la creatividad

"Suscríbete al blog"
Recibirás formación exclusiva directamente en tu buzón de correo

3 Responses to Elizabeth Gilbert sobre darle alas a la creatividad

 • Bitacoras.com

  Información Bitacoras.com…

  Valora en Bitacoras.com: Post Relacionados:Ken Robinson dice que las escuelas matan la creatividad ¿En qué lugar somos mas creativos? Fotos que cambiaron el mundo Imprimir Correctamente Barcelona Fotowalks Porfolio Powered by Contextual Related Pos……

 • Sergi Nolla Zamora

  Les conferencies TED, cap et deixa indiferent.

  La creativitat….TOTS SOM CREATIUS. De vegades es confon amb “una genialitat”, però la creativitat es un proces i com a proces s’ha de desenvolupar, hem de donar-li eines les quals ens ajuden a desenvolupar-la. Hem de començar a  ser mes sensibles als estímuls externs, començar a ser menys rígids. Fer-nos les preguntes correctes e implicar-nos amb allò que volem fer. La imaginació juga un paper molt important, es la que ens pot oferir-nos diferents visions d’un mateix instant. Sobre tot una actitud positiva (SEMPRE)
  Sonara molt tòpic, però de vegades ens perdem amb allò que volem fer. La distracció, les pors internes, la inseguretat…..Ningú ha dit que fos fàcil aquest camí. Al principi, com tot hàbit ens costara, però hem d’anar agafant un compromís amb nosaltres, hem de buscar el nostre ritme, el nostre rellotge intern.
  Tot això sense gastar-se ni un euro, ni renova l’equip fotogràfic.

 • Joan Vendrell

  Fantàstic, aprecio molt els teus comentaris :)

Deja un comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Únete y recibe formación exclusiva directamente en tu correo Suscríbete ahora